Over
Zoek je een businesspartner die jou ontzorgt op het gebied van office support en je al het werk uit handen neemt?
WAT ANDEREN ZEGGEN OVER

Remind

Fagro

Office Manager

Esther Haans

Nooit gedacht dat telefoonondersteuning zoveel rust kan geven. ReMind is hiervoor de ideale partij. Ze ontzorgen en zorgen voor actie-reactie op een correcte manier waardoor je je kunt focussen op wat echt belangrijk is binnen je organisatie

Travel Electric

Head of Planning & Service

Marc Jongma

ReMind is een verlengstuk van onze dienstverlening. We spreken dan ook steevast over 'onze collega's in Bussum'. Zo voelt het. ReMind begrijpt wat we doen en wie onze klanten zijn. Ze zetten altijd een stap extra om excellente service te bieden.

Marketing 2 Mix

Communicatie Specialist

Elles Palm

Wij maken al 5 jaar gebruik van de telefonische ondersteuning van ReMind voor een optimale bereikbaarheid van ons bedrijf. Onze klanten worden door de medewerkers van Remind professioneel te woord gestaan. Wij zijn zeer tevreden!

PSA Benelux

Manager Customer Life Cycle

Lisanne Verhagen-Mulder

De energie en zorg vanuit ReMind werkte voor ons bevrijdend. We hadden eindelijk tijd voor andere dingen waar we niet aan toe kwamen. ReMind denkt buiten de gebaande paden en in oplossingen. Echt een samenwerking die ontzorgt!

De Waard Consult - Academie voor Leven en Werk

Oprichters

Kees en Eva de Waard

Wij kijken terug op ruim 20 jaar samenwerking. Jaren waarin Nanda en haar team bouwden aan een professionele organisatie waarin wordt mee- en vooruitgedacht, efficiënt gewerkt wordt, met plezier en humor.

PSA Nederland

Manager Connected Mobility

Ferdinand van den Berg

ReMind heeft het woord ‘nee’ niet in hun vocabulaire staan. Geen klus is ze te klein of te groot, en je kunt er met een gerust hart vanuit gaan dat hij altijd professioneel en vlot wordt uitgevoerd.