Services
Zoek je een businesspartner die jou ontzorgt op het gebied van office support en je al het werk uit handen neemt?
WAT ANDEREN ZEGGEN OVER

Remind

OpMaat Vergaderen

Directeur

Rob Reeuwijk

De dames van ReMind zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en vooral erg adequaat in hun werk. De klant ervaart ook écht met ons bedrijf te maken te hebben. Onze gasten worden gastvrij verwelkomd en naar de juiste vergaderruimte verwezen. Wij zijn meer dan tevreden!

Famose Facility & Mobility Services

Directeur

Kees van der Luijt

Famose maakt gebruik van de receptiediensten van ReMind in Het Ondernemershuys Hilversum. Wij ervaren ReMind als een fijne en betrouwbare businesspartner voor ondernemingen die hun facilitaire diensten graag uitbesteden.

Architectenbureau Lopes Cardozo

Architect / Mediator

Erik Lopes Cardozo

ReMind is een punctuele partner waar je op kunt bouwen. Zelfs op de onmogelijkste en vaak slecht geformuleerde vragen volgt altijd een adequaat antwoord. ReMind is voor mij een onmisbare hulp geweest en nog steeds.

AED Voordelig

Eigenaar

Roelof Jansen

Voor onze webshop AEDvoordelig.nl is het erg belangrijk dat we altijd snel de klant te woord staan. Remind neemt alle telefoontjes op die wij door drukte even niet op kunnen nemen. Dit doen ze helemaal in onze stijl: professioneel, vriendelijk en met heldere afspraken.

Vlampunt en Logwise

Directeur

Marcel van Amerongen

Remind neemt wanneer wij niet bereikbaar zijn al jaren onze telefoon op, namens ons bedrijf. Telefoontjes worden doorgeschakeld of we krijgen netjes terugbelverzoeken toegestuurd. Ook al zijn we aardig gegroeid de laatste tijd, blijven we hier alsnog gebruik van maken!

Citroën Nederland

Public Relation Manager

Anne Lobbes

Vanuit diverse functies bij PSA Groupe/Citroën heb ik met Remind samengewerkt naar volle tevredenheid: je krijgt snel reactie van team Remind, dat denkt in oplossingen en daarmee een waardevolle partner is om de zaken snel en goed geregeld te krijgen.