Voorbeeld pagina

Dit is een voorbeeldpagina. Het is anders dan een blog bericht omdat het op één plek blijft en tevoorschijn komt in je site navigatie (in de meeste thema’s). De meeste mensen starten met een Over pagina dat hen voorstelt aan potentiële site bezoekers. Het zou iets als dit kunnen zeggen:

Hoi daar! Ik ben een fietskoerier in het dagelijks leven en een beginnende acteur in de avonduren. Ik leef in Los Angeles, heb een leuke hond genaamd Jack en ik hou van piña coladas. (En overvallen worden door de regen.)

…of zoiets als dit:

De XYZ Doohickey Company is opgericht in 1971 en heeft sindsdien kwalitatieve doohickeys aan het publiek geleverd. Gevestigd in Gotham City, XYZ heeft meer dan 2000 mensen in dienst en doen allemaal fantastische dingen voor de community in Gotham.

Als nieuwe WordPress gebruiker kan je naar je dashboard gaan om deze pagina te verwijderen en nieuwe pagina’s toe te voegen voor je inhoud. Veel plezier!

Fagro

Office Manager

Esther Haans

Nooit gedacht dat telefoonondersteuning zoveel rust kan geven. ReMind is hiervoor de ideale partij. Ze ontzorgen en zorgen voor actie-reactie op een correcte manier waardoor je je kunt focussen op wat echt belangrijk is binnen je organisatie.

TopGear en JFK Magazine

Directeur

Martijn van der Spek

De altijd goed gemutste dames van ReMind zijn al sinds 2005 een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf. Ze zijn klantgericht, denken proactief mee en handelen alle inkomende telefoongesprekken professioneel af. Hierdoor missen wij geen enkel gesprek!

Peugeot en Citroën Nederland 

Manager PR

Ellis Blase

Remind verzorgt tot in de puntjes alle office activiteiten die je maar wenst, een reminder is nooit nodig want accuratesse staat op de eerste plaats, naast proactief meedenken. Volledige ontzorging is mogelijk, werken met zo’n fijn team is als een rots in de branding! 

Ilse Millin Makelaardij 

Eigenaar

Ilse Millin 

Allround, dat zijn ze zeker bij ReMind. Al een aantal jaren maak ik regelmatig gebruik van de telefoondiensten van ReMind en altijd naar tevredenheid. De klanten worden keurig netjes te woord gestaan. Zo ben ik altijd goed bereikbaar, wel zo prettig voor de klant én voor mij!

PSA Nederland

Digital Contentmanager

Rasjell Moerenburg

Van ReMind kun je op aan. De instelling van ReMind is: ‘We pakken het op, we gaan ervoor'. Deze aanpakmentaliteit is de kracht van ReMind. Ze ontzorgen, denken mee en komen met innovatieve oplossingen voor uiteenlopende office werkzaamheden van kwalitatief hoog niveau.